Monday night bass tournaments
Heartland Outdoors Forum | Having trouble with Heartland Website
 
   
 
Having trouble with Heartland Website
Posted: 16 January 2014 07:49 PM   [ Ignore ]
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  110
Joined  2010-12-08

Have a question here. Once I log on to respond to a blog, I have somewhere around a minute and a half to write my post and hit submit. If I take any longer than that, it tells me there is an error and that I can only post if I am logged in. Its basically a race to get my comment posted in a minute and a half which may explain why I am not perfectly articulate sometimes with my posts. Any ideas?

 Signature 

It’s funny how everyone considers honesty a virtue, yet no one wants to hear the truth

Profile
 
 
Posted: 16 January 2014 07:52 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  110
Joined  2010-12-08

Have to add to this with different post since my time was up. Could there be some sort of timer set up on my computer itself? Does anyone else have such a problem?

 Signature 

It’s funny how everyone considers honesty a virtue, yet no one wants to hear the truth

Profile
 
 
Posted: 16 January 2014 07:56 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  110
Joined  2010-12-08

And to add this, I do log in but after a minute and a half or so, I am no longer logged in> I hit the “remember me” thing but that does no good

 Signature 

It’s funny how everyone considers honesty a virtue, yet no one wants to hear the truth

Profile
 
 
Posted: 16 January 2014 09:12 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Moderator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  1290
Joined  2010-10-13

Yellow, Ive never had a problem but im sure matt or jeff will get ya lined out…

Profile
 
 
Posted: 17 January 2014 11:08 AM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  843
Joined  2010-10-15

I have the same problem the last week or so.  It used to leave me logged in for several days but now as soon as I leave HO I’m logged out.

Profile
 
 
Posted: 17 January 2014 11:27 AM   [ Ignore ]   [ # 5 ]
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  103
Joined  2010-10-13

I have had this same problem for a year or two now.  It happens on my tablet and my Ipad both.  I remember a year or so ago some guys had a similar post and we were told the glitch was going to get fixed.  I have tried everything on my end.  Not sure if there is a fix on my end or at the mystical place called internet???

Profile
 
 
Posted: 20 January 2014 02:27 AM   [ Ignore ]   [ # 6 ]
Administrator
RankRank
Total Posts:  74
Joined  2010-09-28

I am sorry about this and will see what I can do.

Profile